Universiteitsbibliotheek Leiden

REFERENTIES

Universiteitsbibliotheek Leiden

Gebruikte Producten

De Universiteitsbibliotheek Leiden, opgericht in 1575, faciliteert toegang tot grote hoeveelheden wetenschappelijke informatie in alle vormen en maten. Onder leiding van Hoek & de Wit architecten en uitvoerend architect Ernst Hoek, is de universiteitsbibliotheek in de loop van 2019 compleet verbouwd.

Door niet alle boeken en publicaties fysiek in de bibliotheek beschikbaar te stellen, maar op te roepen uit een zogeheten ‘boekenkluis’, ontstond er meer ruimte in de bibliotheek en diens functie. Hierdoor zijn ruim 210 werkplekken gerealiseerd waar niet alleen boeken geleend en gelezen worden, maar ook werk- en ontmoetingsmogelijkheden ontstaan.

OWA RAW Concrete waarborgt de akoestiek op deze multifunctionele werkplekken. De als beton ogende plafondplaten, in combinatie met het daglicht uit de 3 nieuwe lichtkoepels, creëren een ontspannen sfeer met een industriële touch. Daarnaast zorgen de akoestische plafonds van OWA ervoor dat er in alle rust gestudeerd, gewerkt en overlegd kan worden.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Leon Spijkers

Technical Product Manager Benelux

E-mail

leon.spijkers@owa.nl

Telefoon

0646800940