Politiegebouw Koksijde

REFERENTIES

Politiegebouw Koksijde

Gebruikte Producten

Het nieuwe politiegebouw in Koksijde centraliseert de verschillende diensten van de politie in de zone Westkust, België. Het open, gastvrije en transparante politiegebouw, naar ontwerp van Architecten Achtergael, maakt ruimte voor een administratief-, logistiek- en arrestantencomplex, allen onder een dak.

Het kantoor van Politiezone westkust is geen doorsnee gebouw. Het ontwerp vergde een doordachte indeling, een minimale ecologische footprint en een geoptimaliseerde structuur. De publieke zones zijn bovengronds terwijl het logistieke- en arrestantencomplex zich ondergronds bevindt en alles is verbonden middels de centrale binnenstraat. In deze binnenstraat, de gangen en ontvangstruimten van het gebouw is opgeteld in totaal 700 m2 OWAplan gemonteerd. Dit naadloze akoestische plafond waarborgt de akoestiek in deze gezamenlijke ruimten en creëert een oogstrelend geheel.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Erika van Limbergen

Area Manager North and East Belgium

E-mail

erika.vanlimbergen@owa.be

Telefoon

0032472323548