C.A.S.T.

REFERENTIES

C.A.S.T.

Het Centrum voor Accessoires, Schoenen en Tassen (C.A.S.T) in Nieuwegein is onlangs gerenoveerd. Profile Project heeft de behoefte aan een modernere, nieuwe en strakke uitstraling omgezet in een passend ontwerp voor de gangen en gemeenschappelijke ruimten. De vloeren, de plafonds, de verlichting en de signing in de gangen en de gemeenschappelijke ruimtes zijn geheel vernieuwd en vervangen. Er is gekozen voor een zwart OWA Sinfonia-plafond. De donkere kleur zorgt voor een strakke, rustige uitstraling waardoor de aandacht naar de producten en shops gaat, wat uiteraard een belangrijke doelstelling van de transformatie is. De gebruikte led-verlichting geeft de benodigde dynamiek.

De make-over geeft een nieuwe impuls aan het hele centrum. De zwarte Sinfonia panelen zorgen voor veel diepte en dynamiek van de ruimtes, een aangename akoestiek en reduceren galm in de gangen en gemeenschappelijke ruimtes van C.A.S.T. Nieuwegein. Het ontwerp, projectmanagement en uitvoering van dit project waren in handen van Profile Project.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Leon Spijkers

Technical Product Manager Benelux

E-mail

leon.spijkers@owa.nl

Telefoon

0646800940