OWA Green Circle

Het recyclingsysteem van OWA plafondpanelen.

BOUW SAMEN MET OWA AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Omarm de kracht van Cradle to Cradle met OWA Green Circle

Wij hebben al sinds de oprichting in 1964 oog voor de wereld om ons heen. Green Circle is ons gecertificeerde Cradle to Cradle systeem waarmee wij verantwoordelijkheid nemen voor een beter milieu.

Zo werkt OWA Green Circle

Al onze plafondpanelen worden gemaakt van grondstoffen die compleet recyclebaar zijn. Gebruikte plafondpanelen worden daarom na hun lange levensduur gerecycled tot nieuwe, hoogwaarde panelen die de akoestiek in ruimten verbeteren. 

Onze strenge kwaliteitscontrole garandeert optimaal gebruik van dit gerecycled materiaal in onze nieuwe panelen. 

HELP DE NATUUR OP ADEM KOMEN

Draag duurzaamheid uit met het Green Circle certificaat

Wanneer u kiest voor OWA Green Circle, ontvangt u een gepersonaliseerd certificaat voor uw specifieke project. Dit geeft uw gebouw een groen label en kunt u in uw bedrijfscommunicatie gebruiken. Het certificaat bevat het aantal gerecyclede vierkante meters van uw project en heeft een gunstig effect op de duurzaamheidsscore van het gebouw.

Onze eigen, recyclebare minerale wol.

Alle OWA-plafondpanelen die na 1997 zijn geproduceerd, zijn 100% recyclebaar. We hebben volledige controle op de toeleveringsketen van grondstoffen.

Er worden geen formaldehyde of VOC’s toegevoegd in onze plafondpanelen. Zo garanderen wij een gezond binnenklimaat mét akoestisch comfort.

Certificaten:

Green Circle brochure

Download hier de brochure van Green Circle

Green Circle is toepasbaar op al onze plafondpanelen:

OWA Akoestische panelen

Met OWA plafondpanelen creëer je een prettig akoestisch klimaat in iedere ruimte. Onderdruk rumoer, creëer akoestisch comfort of stimuleer concentratie dankzij ons brede scala aan producten.

 

Uitgelicht: Hygiene Humancare

Akoestische plafondpanelen om aan de strengst mogelijke richtlijnen rondom hygiene te voldoen. Geschikt voor o.a. laboratoria, ziekenhuizen, cleanrooms en (groot)keukens.