Akoestische meting

Een service van OWA Benelux

Hoe werkt het?

De expert van OWA inventariseert uw ruimte(s): van dimensies en de verschillende type gebruikers tot de eisen van het bouwbesluit

Alle factoren worden helder in kaart gebracht. Per ruimte voert de expert een meting uit die inzicht geeft in de huidige akoestische prestaties. Indien nodig, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een bovengemiddeld complex gebouw, wordt de hulp van onze professionele partners ingeschakeld. De resultaten uit de meting worden geanalyseerd en vervolgens verwerkt in een vrijblijvend advies inclusief technische richtlijnen.

Wat voor meting heeft u nodig?

Eenvoudige ruimtes tot 100m2

Bij een meting van eenvoudige ruimtes wordt u geholpen door een van onze OWA-specialisten. De OWA-specialist bezoekt u op locatie om een akoestische meting te verrichten en aan de hand van het resultaat een advies op maat te bieden.

Meting aanvragen >

Multifunctioneel gebouw

Bij multifunctionele gebouwen is er vaak sprake van een grote diversiteit aan akoestiek. U wordt dan geholpen door een akoestisch expert. Deze expert voert een professionele akoestische meting uit waarna u advies op maat ontvangt 

Meting aanvragen >

Bijzonder object

Ook voor complexe gebouwen komen in aanmerking voor onze akoestische metingen. Onze akoestisch expert voert een vakkundige meting uit. Indien nodig wordt hierbij hulp van onze partners ingezet om tot een uitgebreid advies te komen.

Meting aanvragen >

OWAplan®

Naadloos akoestisch plafond

Akoestische wereldklasse, nu ook beschikbaar voor luxe woningen

A-klasse geluidsabsorptie

Goede akoestiek is de meest onderschatte vorm van luxe.  Je ziet het niet, dus waarom zou je er aandacht aan besteden. Totdat je voor het eerst aan die extra lange tafel zit, met luidruchtig gezelschap… Voorkom vervelende echo’s en nagalm en kies tijdig voor het naadloze, akoestische OWAplan®. 

Stel hier uw vraag of bestel direct een monster