Restaurant Tante Kee

REFERENTIES

Restaurant Tante Kee

Gebruikte Producten

Idyllisch gelegen op een prachtig plekje aan het water van de Kagerplassen vind je Tante Kee: een sfeervol restaurant dat alleen met een pontje te bereiken is. Met een grootschalige renovatie door de Vier Totaalafbouw heeft het restaurant een volledige restyle gekregen. Het Oudhollandse karakter is daarbij in een modern, eigentijds jasje gegoten. Met het naadloze OWAplan is het restaurant voorzien van een stijlvolle en strakke uitstraling. Het naadloos akoestische plafond voorziet bovendien in aangename akoestiek waardoor gasten op prettige wijze met elkaar kunnen praten. Zelfs wanneer het restaurant volledig gevuld is.

Uitzicht over het water

Met de renovatie is een compleet nieuwe indeling van het restaurant gerealiseerd. Eigenaresse Kim Edwards vertelt: “Alle tafels bieden nu een mooi uitzicht over het water. Daarnaast is het hele restaurant gerestyled: van vloerbedekking tot tafels en stoelen, en van logo tot een volledig nieuwe bar. Het restaurant heeft daarmee een eigentijdse, stijlvolle en karakteristieke sfeer gekregen.”

Meer klandizie dankzij uitstekende akoestiek

Kim Edwards: “In de oude situatie was de akoestiek enigszins problematisch. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat gasten gewoon rustig met elkaar kunnen praten, ook in een vol restaurant. Dat was voorheen niet mogelijk. Het naadloze akoestische spuitplafond van OWA bood een ideale oplossing: een stijlvol strak plafond dat het geluidsniveau in het restaurant flink beperkt. Dat verschil is zeer duidelijk te horen, ook voor gasten. Vooral van zakelijke klanten horen we vaak dat ze bepaalde restaurants niet meer bezoeken door de slechte akoestiek. Die klandizie lopen wij nu niet meer mis!”

Renovatie werpt vruchten af

Maar niet alleen de akoestiek van het restaurant is verbeterd, ook de bezoekersaantallen zijn opgelopen. Kim Edwards: “Sinds de renovatie merken we dat we het heel druk hebben. Maar het mooiste compliment is dat we door restaurantvereniging JRE zijn uitgeroepen tot beste restaurant van Nederland.” De 36 aangesloten restauranteigenaren in Nederlands kozen unaniem voor Tante Kee als beste JRE-restaurant van Nederland.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Marcel Janssen

Sales Manager Nederland + Area Manager Noordwest Nederland

E-mail

marcel.janssen@owa.nl

Telefoon

0612997350

OWAplan

Naadloos akoestisch plafond

Eigenschappen
OWAplan

hoge geluidsabsorptie

OWAplan 70: NRC = 0.70, αw = 0.65
OWaplan 90: NRC = 0,90, αw = 0.90.

hoge geluidsoverlangsisolatie

OWAplan 70: Dn,f,w = 35dB
OWaplan 90: Dnfw= 25dB

brandwerend

onder een bouwconstructie van staal/beton tot REI 60 (NEN EN 13501-2)

ontwerpvrijheid

Toepasbaar in vrijwel iedere vorm en allerlei RAL en NCS kleuren

recyclebaar

Gemaakt van recyclebare minerale wol

Horeca

Toepassing OWAplan

Kantoren

Toepassing OWAplan

Woningen

Toepassing OWAplan

Overheidsgebouwen

Toepassing OWAplan

Vorige slide
Volgende slide