Kantoor verpakkingsspecialist

REFERENTIES

Kantoor verpakkingsspecialist

Architect

Quadrant4

Gebruikte Producten

Als Europees marktleider in de productie van composteerbare verpakkingsmaterialen is de verpakkingsspecialist tevens uitgeroepen tot groenste bedrijf van Nederland. Als groothandel hebben zij de unieke positie om zowel klanten als fabrikanten te beïnvloeden met hun duurzame denk- en werkwijze. Na 15 jaar intensief te hebben geïnvesteerd in het verduurzamen van hun producten en interne processen is in mei 2020 het nieuwe distributiecentrum geopend. Het zogenaamde ‘built to suit’ ontwerp van architect Quadrant4 bestaat voor een groot deel uit magazijn en productieruimte (ruim 19.000 m2) en is hiernaast verrijkt met een ruim opgezet modern kantoor (ruim 1700 m2).

De kantoorruimten zijn voorzien van het akoestische plafond Sinfonia gecombineerd met het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat ophangsysteem. Deze nieuwe variant van OWA’s populairste ophangsysteem is voorzien van een hoogwaardige matte coating die perfect matcht met de helder witte kleur van OWA Sinfonia. Op deze manier creëeren we een modern ogend, homogeen plafond, inclusief aangename akoestiek in op de werkvloer. Op verschillende plekken in het kantoor zorgt de combinatie van OWAconstruct®N100 Mat en OWA Sinfonia in zwart en wit voor een spannend contrast.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Thomas Maas

Area Manager Zuid-Nederland

E-mail

thomas.maas@owa.nl

Telefoon

0620568820