Booking.com

REFERENTIES

Booking.com

Met een kantoorruimte van maar liefst 14.500 m² in de Piet Hein Buildings in Amsterdam creëert internetgigant Booking.com de benodigde uitbreiding voor de enorme groei die het bedrijf doormaakt. Het gehuurde kantoor aan de Piet Heinkade in Amsterdam is gelegen aan het IJ en heeft een eigen restaurant, ondergrondse parkeergarage en 1.100 ingerichte werkplekken. Met in totaal 9.500 m² OWA Sinfonia is het kantoorpand omgetoverd tot aangename werkplek met uitstekende akoestiek en goede verstaanbaarheid.

Unieke uitstraling

Alle acht verdiepingen van het nieuwe kantoorpand van Booking.com zijn voorzien van een uniek interieurontwerp waarin de geschiedenis van de locatie wordt uitgelicht. Zo komt de IJkade terug in de vloerafwerking, de handel van de VOC in de beeldmerken in het restaurant en zijn de cruiseliners die elke zomer aanmeren in de Piet Heinkade verwerkt in het kantoorontwerp. Om een eenduidige uitstraling te behouden moesten ook de plafonds in diverse varianten uitgevoerd worden. In het grootste gedeelte van het kantoor (8.000 m2) is OWA Sinfonia in stroken uitgevoerd in een verdekt uitneembaar bandrastersysteem. Op andere plekken is gekozen voor in grijs uitgevoerde Sinfonia panelen met een bijpassend grijs ophangsysteem. Zo is het kantoor op stijlvolle wijze voorzien van aangenaam akoestisch comfort.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Marcel Janssen

Sales Manager Nederland + Area Manager Noordwest Nederland

E-mail

marcel.janssen@owa.nl

Telefoon

0612997350

OWAplan

Naadloos akoestisch plafond

Eigenschappen
OWAplan

hoge geluidsabsorptie

OWAplan 70: NRC = 0.70, αw = 0.65
OWaplan 90: NRC = 0,90, αw = 0.90.

hoge geluidsoverlangsisolatie

OWAplan 70: Dn,f,w = 35dB
OWaplan 90: Dnfw= 25dB

brandwerend

onder een bouwconstructie van staal/beton tot REI 60 (NEN EN 13501-2)

ontwerpvrijheid

Toepasbaar in vrijwel iedere vorm en allerlei RAL en NCS kleuren

recyclebaar

Gemaakt van recyclebare minerale wol

Horeca

Toepassing OWAplan

Kantoren

Toepassing OWAplan

Woningen

Toepassing OWAplan

Overheidsgebouwen

Toepassing OWAplan

Vorige slide
Volgende slide