Onlangs won OWA met de OWAconsult collectie de ICONIC AWARDS 2018 Innovative Interior in de categorie “Best of Best”. “Best of Best” is de tweede prestigieuze titel die OWA in 2018 ontving als resultaat van de succesvolle samenwerking met de beroemde architect en designer Hadi Teherani. Naast de eerder bekroonde Corpus plafondeilanden, combineert de collectie zes andere exclusieve plafondsystemen tot een uitgebreide reeks bouwstenen. Dit geeft architecten wereldwijd meer vrijheid, openheid en creativiteit bij het ontwerpen van plafonds.

De systeemseries Corpus, Flexo, Pix, Oriental, Trapeze, Square en Cloud in de OWAconsult collectie bieden creatieve ontwerpers nieuwe en voorheen onbekende vrijheid om een geheel nieuwe ruimtelijke ervaring te creëren. Daarnaast biedt het oplossingen voor plafonds met geïntegreerde koelsystemen en LED-modules.

Deze felbegeerde prijs eert innovatieve topprestaties, visionaire architectuur en duurzame communicatie in alle takken van de architectuur, de bouw- en vastgoedsector en de productie-industrie. Elk jaar krijgen onder andere architecten, interieurontwerpers, ingenieurs en ontwerpstudio’s de kans om hun projecten te presenteren. Tijdens de ceremonie rijkt de German Design Council prijzen uit aan de 30 inzending van de hoogste kwaliteit.

Benieuwd naar de OWAconsult collectie?

Bekijk alle informatie, oplossingen en bestekteksten in onze plafondconfigurator.