Akoestische topprestaties in prijswinnende vormen

Tijdens de beurs Architect@Work, op 21 en 22 oktober in het Belgische Kortrijk, presenteren wij diverse producten waaronder onze OWA Elements plafondeilanden. Aan het plafond van onze beursstand tonen we de prijswinnende Corpus-serie met maar liefst 10 verschillende rechthoekige, driedimensionale vormen. Ook bekijkt u de populaire Selecta-serie, welke panelen in 5 verschillende formaten omvat. Beide series bieden een absorptiewaarde van αw = 1.0, zodat ruimtes een lust voor het oor én het oog worden.

Tevens kunt u OWAplan® ontdekken, een topklasse naadloos akoestisch plafondsysteem. OWAplan® wordt veelvuldig toegepast in zowel architectonisch hoogstaande bedrijfs- en overheidsgebouwen als in luxe woningen, vanwege de vorm- en kleurvrijheid en fraaie detaillering.

Last but not least wordt OWA RAW getoond op onze beursstand. Het summum voor rauwe, industriële interieurs dankzij het oppervlak dat oogt als beton, in combinatie met uitmuntende akoestische prestaties.

Standnummer 99.
Ontmoeten we u 21 of 22 oktober bij Architect@Work? Toegang is gratis en registreren is nog mogelijk, klik op deze link.