Nog sneller werken met OWA plafonds: vanaf heden download je bestekteksten en CAD/BIM-tekeningen direct vanaf onze website. Ze zijn compatibel met de meest gebruikte BIM- en CAD-programma’s, waardoor je nog efficiënter jouw gewenste OWA plafond verwerkt in een bouwwerkinformatiemodel.

Efficiënt werken met onze website
De wens naar deze website update is voortgekomen uit gesprekken met architecten. Eerder hebben we onze website uitgebreid met toepassingsgebieden, waardoor je gemakkelijk het juiste plafondproduct vindt voor nagenoeg ieder type ruimte binnen kantoren, scholen, gezondheidszorg, retail, industrie en leisure. Met informatie over trends in de branche en richtlijnen rondom o.a. geluidsabsorptie en overlangsgeluidsisolatie, maken we je wegwijs in de wereld van akoestiek.

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website boordevol belangrijke informatie voor professionals in de bouwsector. Hiermee bevestigt OWA Benelux zijn toewijding aan klanttevredenheid en efficiëntie.

De CAD/BIM-tekeningen zijn compatibel met de volgende programma’s:

REVIT
ARKEY/Adomi met ASD (dhg)
IFC (o.a. SketchUp)
3D AutoCAD Dwg
3D Dxf

Uitlegvideo: CAD/BIM-tekeningen samenstellen en downloaden
Bekijk de video hieronder voor een duidelijke uitleg over hoe u plafonds samenstelt en downlaod als bestektekst of CAD/BIM-tekening vanaf onze website.

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met uw rayonmanager of via onze contactpagina.