Onlangs is Leon Spijkers geïnterviewd door onze partners van BouwConnect. Onze nieuwe website functie is uitgebreid besproken, waarbij architecten en bouwprofessionals CAD/BIM-tekeningen en bestekteksten makkelijk en snel downloaden vanaf owa.nl.

Een eenvoudige reis naar het juiste plafond

Vanaf heden download u bestekteksten en CAD/BIM-tekeningen van alle OWA plafondsystemen direct. Deze tekeningen zijn al gemodelleerd, waardoor u ze direct in uw bouwtekening kan verwerken.

BouwConnect: onze partner in CAD/BIM

De nieuwe CAD/BIM-website service komt voor uit een langdurige samenwerking tussen OWA en BouwConnect. Die resulteerde al in de beschikbaarheid van ons assortiment in de BouwConnect Bibliotheek in CAD/BIM-formaat. Spijker: ”Dit wilden wij ook graag in onze website integreren, gecategoriseerd per product. Zo hebben we samen een mooie basis gelegd voor een klantvriendelijker, sneller verwerkingsproces, van ontwerp naar uitvoering. We blijven continu in gesprek met architecten over hun behoeften. Deze input gebruiken wij om de website functie te verbeteren. Het optimaliseren is een doorlopend proces dat we samen met BouwConnect invullen!’’

Lees het volledige interview hier.