Maak kennis met de industriële evolutie

OWA RAW Concrete betonlook plafondpanelen

OWA introduceert opnieuw een akoestisch designproduct: OWA RAW Concrete. Dit betonlook plafondpaneel is ontwikkeld in nauw overleg met architecten. Het is een fraaie oplossing voor hét dilemma in industriële interieurs: OWA RAW combineert een minimalistische uitstraling met akoestisch comfort.

De nieuwe betonlook plafondpanelen bieden dezelfde akoestische prestaties als reguliere systeemplafonds, zonder afbreuk te doen aan de rauwe uitstraling van uw ontwerp. Bevestig de panelen direct tegen het plafondoppervlak, of verlaag het plafond met ons gerenommeerde S7 ophangsysteem. U heeft dan de mogelijkheid om alleen esthetisch verantwoord installatie- en leidingwerk in het zicht te plaatsen.

Combineer RAW met OWAplan en de Elements collectie

OWA RAW Concrete is een nieuwe aanvulling op de serie designproducten van OWA, waaronder natuurlijk OWAplan en de Elements collectie, met diverse eilanden, wandpanelen en baffles. Met de kubistische Corpus-eilanden wonnen we inmiddels diverse awards (zoals de German Design Award, Red Dot Award, IF Design Award en Iconic Award), een bevestiging dat we met onze designfilosofie aansluiten op de hedendaagse designwensen.

 

Meer weten over OWA RAW Concrete?

Bekijk alle informatie, oplossingen en bestekteksten in onze plafondconfigurator, en vraag ons uitgebreide monsterpakket aan. Zo maakt u bovendien kans op gratis tickets voor de beste festivals en tickets in Nederland.