OWA viel met zowel de Corpus plafondeilanden als de OWAconsult collectie in de prijzen tijdens de iF DESIGN AWARDS 2018: Corpus won in de categorie Office en de OWAconsult collectie in de categorie Building Technology. Door in alle opzichten ruimte te bieden voor creativiteit en uitstekende ontwerpkwaliteit, onderscheidt OWA zich van haar concurrenten. De unieke plafondoplossingen op maat voldoen aan de hoogste eisen én specifieke (design)behoeften van architecten en planners.

OWAconsult won als zeer functionele collectie van plafondsystemen van diverse slimme digitale bouwproducten. Eerder dit jaar sleepte OWA met deze collectie de prestigieuze “Best of Best” titel in de wacht tijdens de ICONIC Awards 2018. Ook de opnieuw bekroonde Corpus-serie viel eerder dit jaar in de prijzen met de German Design Award. Met de tien verschillende rechthoekige en vierkante vormen uit de Corpus-serie wordt iedere ruimte voorzien van een duidelijk herkenbaar, eigen karakter. Corpus is bijzonder geschikt in zeer grote ruimtes waar het helpt alle andere elementen met elkaar te verbinden. In aanvulling op het Corpus plafondsysteem, combineert de OWAconsult collectie zes extra iconische plafondsystemen tot één uitgebreide set modulaire systemen.

iF DESIGN AWARD

De iF DESIGN AWARD is een van de belangrijkste internationale designprijzen. De prijs wordt eens per jaar uitgereikt door het oudste onafhankelijke ontwerpinstituut ter wereld: iF International Forum Design GmbH in Hannover. Met 6.402 inzendingen heeft de organisatie van de iF Design Award een recordaantal inzendingen ontvangen voor de editie van dit jaar. Met deze gerespecteerde en gewilde prijs zal OWA het bewustzijn van het merk vergroten – tot ver buiten de grenzen van Duitsland.

Benieuwd naar de OWAconsult collectie?

Bekijk alle informatie, oplossingen en bestekteksten in onze plafondconfigurator.