De primaire focus in multifunctionele gebouwen ligt op de creatie van oogstrelende composities van materialen, kleuren en licht. Voor een totaalbeleving is de akoestiek in de verschillende ruimtes echter een belangrijke factor. OWA, producent van innovatieve plafonds, ontwikkelde daarom de vernieuwde OWA Sinfonia collectie. Sinfonia creëert eenheid voor het oog en rust voor het oor. De serie omvat nu vijf varianten, ieder met unieke akoestische functies. De verschillende type panelen zijn qua uitstraling en oppervlakte niet van elkaar te onderscheiden en zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende standaardbreedtes. Binnen deze standaard dimensies kan Sinfonia in ieder gewenst formaat op maat worden geleverd.

Sinfonia Silencia

Het summum op het gebied van geluidsabsorptie, voor minimalisering van de nagalmtijd.

Sinfonia Premium

Voor perfecte geluidsabsorptie in ruimtes waar regelmatig veel bezoekers verblijven.

Sinfonia Reflecta

Voor zones waar geluid juist de ruimte in moet worden gekaatst

Sinfonia Balance

Dankzij de goede geluidsabsorptie en hoge geluidsisolatie wordt de akoestiek binnen en buiten kamers geoptimaliseerd

Sinfonia Privacy

Specifiek ontwikkeld voor maximale beperking van overlangsgeluiden tussen ruimtes onderling

Cradle 2 Cradle certificaat

Alle Sinfonia panelen vallen binnen het gecertificeerde OWA Green Circle recyclingsysteem en kunnen 100% worden hergebruikt. Dankzij nieuwe productietechnieken zijn de Sinfonia Privacy plafondpanelen 40% minder dik dan producten met vergelijkbare prestaties. Hierdoor vervoert OWA meer panelen per vrachtwagen, wat zorgt voor minder uitstoot.

Akoestische meting: basis voor uw interieurplan

OWA kan in een renovatie- of verbouwproject vroegtijdig worden ingeschakeld voor een vrijblijvende akoestische meting en advies op maat. OWA stelt haar specialistische kennis kosteloos ter beschikking. Indien nodig en gewenst wordt de hulp van professionele partners ingeschakeld, om de meest complexe akoestische vraagstukken op te lossen. Ook voor nieuwbouwprojecten verzorgt OWA vroegtijdig advies.

Interesse in de vernieuwde OWA Sinfonia serie? Op deze pagina vindt u meer informatie over de collectie en projecten waarin Sinfonia is verwerkt.