Van der Valk

REFERENTIES

Van der Valk

Gebruikte Producten

Dankzij een grote glazen gevel met daarop een grote, welbekende toekan springt het Van der Valk Hotel Leeuwarden vanaf de N31 direct in het oog. Door het vele gebruik van glas is het nieuwe Van der Valk hotel bijzonder transparant en licht. Het hotel telt in totaal 117 kamers, twee grote restaurants en maar liefst negen conferentiezalen. Met 1100 m² OWAplan is het hotel voorzien van een strakke en stijlvolle uitstraling. Ook levert het naadloos akoestische plafond een flinke akoestische bijdrage: ondanks het gebruik van veel harde materialen garandeert het akoestische spuitplafond overal een prettig geluidsniveau en uitstekende verstaanbaarheid.

De grootste akoestische uitdaging voor het hotel was de entree. Door gebruik van twee enorme glaswanden, plavuizen en de hoogte van de ruimte galmde de ruimte aanzienlijk. Bij binnenkomst van het hotel blijkt hier echter niets meer van en wordt u verwelkomt door een prettig geluidsniveau. De hoge absorptiewaarde van het akoestische OWAplan zorgt voor een flinke reductie in nagalm, terwijl het plafond geheel naadloos is. Eenzelfde aangename akoestiek en strakke uitstraling is gerealiseerd in de sanitaire voorzieningen en het restaurant. Het restaurant is daarbij voorzien van OWAplan in bruine kleur. Unipé Afbouw verzorgde de montage van de OWAplan plafonds.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Anne Bruinsma

Area Manager Noord & Oost Nederland

E-mail

anne.bruinsma@owa.nl

Telefoon

0610032840