Stadhuis Amsterdam

REFERENTIES

Stadhuis Amsterdam

Architect

De Twee Snoeken

Gebruikte Producten

Afbouwer

Punt Systeembouw

Het Stadhuis Amsterdam is onder leiding van coördinerend hoofdarchitect De Twee Snoeken getransformeerd naar een gastvrije en toegankelijke plek, met op akoestische gebied toepassing van diverse OWA plafondsystemen. De Twee Snoeken was tijdens het project ‘Optimalisatie van Stadhuis Amsterdam’ verantwoordelijk voor het totale interieurontwerp.

Tal van ingrijpende aanpassingen zijn gedaan, waaronder de realisatie van één representatieve hoofdentree, betere ontsluiting van de openbare en semi-openbare gebieden en anders organiseren van werken en ontmoeten.

Het vergadergebied biedt zowel formele als informele overlegfaciliteiten. Voorheen waren er voornamelijk kantoorcellen, in de nieuwe opzet is één ongelede werkvloer ontstaan, met zones waarin open en gesloten typen werkplekken elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de werkvloer een duidelijke indeling, met OWA Sinfonia Premium om te zorgen voor een prettig akoestisch klimaat.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Marcel Janssen

Sales Manager Nederland + Area Manager Noordwest Nederland

E-mail

marcel.janssen@owa.nl

Telefoon

0612997350