Nieuw Administratief Centrum

REFERENTIES

Nieuw Administratief Centrum

Gebruikte Producten

Met de realisatie van het Nieuw Administratief Centrum (NAC) in Houthalen vinden het lokale bestuur, de politie, het OCMW en de bibliotheek een nieuw onderkomen in een duurzaam ontworpen gebouw. Holistic Architecture 50|5 uit Hasselt maakte het ontwerp en Jansen Finishings uit Meeuwen verzorgde de complete binnenafwerking. Zij plaatsten onder andere volledig naadloos akoestisch OWAplan plafond van ruim 1000 m². Zonder een enkele dilatatie.

In het complex is in totaal 2.000 m² aan naadloze akoestische OWAplan plafonds gerealiseerd. De helft hiervan is toegepast in één plafond in de voorhal van het gebouw, zonder dat daar dilataties aan te pas kwamen. Daarnaast is er nog ongeveer 1.000 m² geplaatst in gespreksruimten, vergaderzalen en het personeelsrestaurant. De OWAplan plafonds zorgen dankzij een goede absorptiewaarde voor de juiste akoestiek in het pand.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Erika van Limbergen

Area Manager North and East Belgium

E-mail

erika.vanlimbergen@owa.be

Telefoon

0032472323548