Dienstencomplex Evides Waterbedrijf

REFERENTIES

Dienstencomplex Evides Waterbedrijf

Architect

Doen

Gebruikte Producten

Het dienstencomplex van Evides Waterbedrijf in Kralingen is dankzij een grootschalige renovatie voorzien van een volledig nieuw kantoorconcept. Centraal in het ontwerp staat het flexibele werken, dat de opmaat is voor de Evides werkstijl 2020. Het traditioneel ingerichte kantoor ondergaat daarmee een drastische verandering tot een modern open kantoorconcept waar samenwerking centraal staat.

Het hart van het nieuwe kantoor wordt gevormd door het lichte Evides-plein dat met een gezamenlijke pantry als ontmoetingsplek fungeert. Mede dankzij het elegante naadlooze akoestische OWAplan plafond wordt de zichtlijn vanaf de entree op natuurlijke wijze richting het dynamische plein getrokken. Daaromheen bevinden zich diverse kantoorruimtes, open werkplekken en vergaderruimtes, allen met een strak semi-verdekt uitneembaar systeemplafond. Het gehele kantoor is bovendien met 400 m² OWAplan en 2000 m² Sinfonia voorzien van aangename akoestiek.

Meer informatie over dit project?

Is dit de sfeer die u zoekt voor uw interieurplan? Of wilt u meer weten over de toegepaste producten in dit project? OWA helpt u graag verder.

Neem contact op met de rayonmanager

Leon Spijkers

Technical Product Manager Benelux

E-mail

leon.spijkers@owa.nl

Telefoon

0646800940