OWAcolor®

Geef uw ontwerp een uniek karakter

Laat uw creativiteit de vrije loop, breng ritme in uw interieurdesign met OWAcolor®

OWAcolor® opent kleurrijke deuren voor u als architect. OWAcolor® laat fijne nuances toe in het interieurontwerp en creëert zo een hoge mate van creatieve vrijheid. Doorbreek monotone designs en creëer een ritmisch geheel met een plafond in kleur. Door het plafond te voorzien van kleurt speelt u bovendien met de sfeer van de ruimte en voegt u een persoonlijke touch toe.

Verschillende RAL en NCS-kleuren maken het mogelijk om een geoptimaliseerde akoestische architectuur te combineren met een individueel interieurdesign. OWAcolor® is beschikbaar voor OWAplan®, OWA Sinfonia en verschillende producten uit de OWA Elements-lijn.

Spelen met kleur

Wanneer u aan het plafond denkt, zal wit hoogstwaarschijnlijk uw eerste keuze zijn. Voor zo’n groot en dominant oppervlak is het een logische gedachtegang: wit is veilig, strak en neutraal. Toch is kleur een waardevolle toevoeging aan uw plafond doordat het een uniek gevoel geeft aan de ruimte. In combinatie met structuur en stof creëert u een echte blikvanger. 

Kleur heeft een grote invloed op de grootte van een ruimte. Bij een hoog plafond kan kleur de ruimte knusser maken. Andersom laat een lichte kleur een laag plafond juist hoger lijken. Samen met de kleuren van de muren speelt u met de sfeer van de ruimte.
Previous slide
Next slide

OWAplan® en OWA Sinfonia

Verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren

OWAplan®

Het akoestische spuitwerk van OWAplan® kan in vrijwel iedere RAL en NCS-kleur worden toegepast. Ook vlakken en kleurcombinaties zijn mogelijk. In combinatie met een fijne of extra fijne structuur liggen de meest ongewone en verrassende ruimteconcepten binnen handbereik.

OWA Sinfonia

Naast akoestische plafondoplossingen biedt Sinfonia ook creatieve vrijheid. Er is keuze uit alle RAL en NCS-kleuren, zodat u het plafond harmonieus kunt laten aansluiten op uw design- en interieurkeuzes. Ook is het mogelijk om de OWAconstruct ophangsystemen in kleur te bestellen.

OWA Elements

Verkrijgbaar in 28 gekleurde, hoogwaardige stoffen

OWA Elements Verkrijgbaar in 28 gekleurde

Selecta

Krachtige plafondeilanden die voldoen aan de hoogst mogelijke akoestische eisen: Selecta staat garant voor een exclusieve serie lichtgewicht panelen met absorptieklasse A. De vijf kenmerkende geometrische vormen van Selecta, in combinatie met gekleurde, hoogwaardige stoffen, creëren talloze creatieve en esthetische akoestische oplossingen.

Curve

Wie een blikvanger zoekt, is bij Curve aan het juiste adres. De plafondeilanden Curve 1 (Convex) en Curve 2 (Concaaf) trekken direct de aandacht. Ze kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd in interessante patronen worden geplaatst. Curve is leverbaar in verschillende kleuren voor speelse, intrigerende formaties die het plafond tot leven brengen.

FreeStyle wandabsorbers

FreeStyle wandabsorbers voorzien iedere ruimte op unieke en kleurrijke wijze van uitstekende akoestiek. Met diverse absoptiewaardes, vormen en kleuren stelt u passende composities samen voor iedere ruimte. Het is ook mogelijk om tussentijds de wandpanelen te verplaatsen of aan te passen dankzij doordachte ophangmethodes.

FreeStyle baffles

Breng plafonds tot leven en ruimtes tot rust met de FreeStyle baffles. De verticale toepassing van FreeStyle zorgt voor een maximale beperking van de galmtijden. De baffles zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar voor akoestisch én esthetisch verantwoorde designkeuzes. 

Gratis akoestische meting aanvragen?

Onze akoestisch expert inventariseert uw ruimte(s): van de dimensies voor alle ruimtes tot de verschillende type gebruikers en de eisen van het bouwbesluit. De resultaten uit de meting worden geanalyseerd en vervolgens verwerkt in een vrijblijvend advies, inclusief technische richtlijnen.

Stel hier uw vraag of bestel direct een monster

OWAplan

Naadloos akoestisch plafond

Eigenschappen
OWAplan

hoge geluidsabsorptie

OWAplan 70: NRC = 0.70, αw = 0.65
OWaplan 90: NRC = 0,90, αw = 0.90.

hoge geluidsoverlangsisolatie

OWAplan 70: Dn,f,w = 35dB
OWaplan 90: Dnfw= 25dB

brandwerend

onder een bouwconstructie van staal/beton tot REI 60 (NEN EN 13501-2)

ontwerpvrijheid

Toepasbaar in vrijwel iedere vorm en allerlei RAL en NCS kleuren

recyclebaar

Gemaakt van recyclebare minerale wol

Horeca

Toepassing OWAplan

Kantoren

Toepassing OWAplan

Woningen

Toepassing OWAplan

Overheidsgebouwen

Toepassing OWAplan

Previous slide
Next slide