Nieuw: OWA toepassingsgebieden

Een vereenvoudigde zoektocht op OWA.BE

Uit gesprekken met (interieur)architecten en afbouwers bleek dat er behoefte is aan vereenvoudiging van de zoektocht naar de juiste productkeuzes van OWA plafonds. Daarom is onze website uitgebreid met de volgende toepassingsgebieden: onderwijs, retail, industrie, gezondheidszorg, leisure en kantoren. U vindt nu sneller informatie en inspiratie voor de toepassing van al onze producten.

Productinformatie per toepassingsgebied

De eisen en richtlijnen voor plafonds kunnen per toepassingsgebied fors uiteenlopen. Maar ook binnen een toepassingsgebied zijn er verschillende vereisen per type ruimte. Denk binnen het toepassingsgebied onderwijs bijvoorbeeld aan klaslokalen, gangen en aula’s, maar ook aan toiletten, kleedkamers en practicum- of muzieklokalen. Binnen onze nieuwe websitesectie vindt u uitgebreid informatie over de onderlinge verschillen.

Op de vernieuwde website vindt u per toepassingsgebied tevens de akoestische vereisten van nagenoeg ieder type ruimte. Er wordt aandacht besteedt aan trends in de betreffende branches en productsheets en CAD-tekeningen van producten zijn binnen enkele klikken te bereiken. Binnen dezelfde paginasecties zijn ook bestekteksten direct voorhanden en kunnen productsheets worden gedownload, voor presentaties richting opdrachtgevers.

Gebruik toepassingsgebieden

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website waarin u snel en overzichtelijk inspiratie en informatie vindt over de toepassing van OWA plafonds, zowel voor u als professional als voor uw klanten.

Bekijk de toepassingsgebieden via het hoofdmenu op onze website. Heeft u vragen over de toepassingsgebieden of de juiste OWA productkeuze? Neem dan contact met ons op!