Nieuw: OWAconstruct® N100 Mat

Perfecte match met OWA Sinfonia

Met ons nieuwe OWAconstruct® N100 Mat ophangsysteem voegen we een extra dimensie toe aan klassieke systeemplafonds: optische harmonie. Normaliter zijn de twee belangrijke functies het verbergen van bovenliggend installatiewerk en verbetering van de akoestiek in de onderliggende ruimtes, op een kostenefficiënte manier. Het zichtbare deel van het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat profiel is voorzien van een hoogwaardige matte coating, die matcht met de helderwitte kleur van OWA Sinfonia plafondpanelen. Zo bieden we betaalbaarheid en design in één.

De combinatie tussen OWAconstruct® N100 Mat en OWA Sinfonia resulteert in een modern ogend, homogeen plafondoppervlak. Met de tevens standaard verkrijgbare matzwarte N100 profielen en Sinfonia panelen kunnen visuele accenten worden gelegd op specifieke gebruikszones. Voor extra akoestisch comfort én optische verfraaiing kunnen bovendien plafondeilanden uit de OWA Elements collectie worden toegevoegd. Wij bieden dus een compleet pakket voor harmonieuze plafonds die voldoet aan de hoogst mogelijke eisen.

Wat is OWAconstruct® N100?

  • Dé standaard van OWA voor zowel zichtbare, semi-verdekte als verdekte systemen
  • Elektrolytisch verzinkte bandstaal: licht van gewicht en vormvast
  • Profielbreedtes van 24 mm of 15 mm
  • Draagvermogen van 10 kg per m²: verfijnd en tegelijkertijd ijzersterk
  • Op aanvraag verkrijgbaar in diverse lengtematen
  • Standaard was het systeem verkrijgbaar in wit, zwart of RAL 9006
  • Nieuw in het assortiment: matwitte en matzwarte coatings

Over OWA Sinfonia

Deze serie plafondpanelen biedt 5 verschillende akoestische functies. Geluidsabsorptie, geluidsreflectie, beperking van overlangsgeluiden: de hoogtechnologische panelen vervullen samen iedere akoestisch wens. Het uiterlijk van de panelen is echter identiek, wat OWA Sinfonia uitermate geschikt maakt voor multifunctionele gebouwen. De panelen zijn standaard verkrijgbaar in wit en zwart, maar ook in iedere denkbare RAL-kleur. Ontdek alles over OWA Sinfonia op deze pagina.