Op vrijdag 11 november ging het monumentale dak van het machinegebouw van de Westergasfabriek er volledig af. OWA organiseerde daar Acoustic Meets RAW, een muzikaal event speciaal voor architecten. Een live optreden van de upcoming band HAEVN vormde een mooi contrast met de DJ’s van Space Encounters en de internationaal bekende DJ Mason. Een goede sfeer, uitstekende catering en de industriële uitstraling van het machinegebouw complementeerde het geheel tot een zeer geslaagde avond.

Met Acoustic Meets RAW vierde OWA de lancering van diverse nieuwe plafondpanelen (Brillianto A, Ocean, Humancare en een range aan plafondeilanden), maar in het bijzonder van OWAplan. Het inmiddels bewezen hoogwaardige, naadloos akoestische plafond is nóg hoogwaardiger geworden, met o.a. een geluidsabsorptiewaarde van 0,9. Ontdek het volledig vernieuwde OWAplan en maak kennis met een volledig naadloos akoestisch plafond (zonder dilataties).

Met 300 architecten was de industriële zaal goed gevuld. Het unieke, intieme optreden van HAEVN zal velen nog bij blijven wanneer ze over niet al te lange tijd overal te horen zijn. Met een uitstekend live optreden maakte de band duidelijk waarom ze momenteel, ondanks dat ze pas 1 jaar samen spelen, razendsnel doorbreken. Zo waren ze al te gast bij RTL Late Night, DWDD, komen ze veelvuldig bij op de radio en stonden ze al in een gevuld Paradiso. Ze hebben zelfs nét, binnen een week, een concert in Carré uitverkocht. De klasse droop er dan ook vanaf toen zij hun cinematische melodieën en warme songteksten ten gehore brachten tijdens Acoustic Meets RAW.

Na het optreden van HAEVN was de beurt aan de DJ’s van Space Encounters en de internationaal bekende DJ Mason de RAW sessions. Met stevige housemuziek verzorgden zij een spetterend optreden dat alle handen de lucht in stuurde. Met rauwe, industriële tonen verzorgden ze, zoals het ook een goed ontwerp betaamt, een mooi contrast met het akoestische live optreden van HAEVN. Aan het eind van de avond gingen een aantal architecten letterlijk uit hun (plafond)plaat toen ze met bouwhelmen en plafondplaten de dansvloer betraden. Onder begeleiding van de opzwepende, rauwe beats van Space Encounters en DJ Mason ging het monumentale dak eraf.